NLO nad Balkanom

599.00 RSD

Dragan Vujičić
Pismo: Ćirilica
Broj strana: 256
Povez: Broš
Format: 22×22cm
Godina izdanja: 2020
Bar kod: 9788674462829

Kategorija:
 

Opis

Uvek sam verovao da Bog Tvorac Univerzuma i Zakoni Prirode nisu stvorili nas sa ovoliko mana kao vrh evolucije i da postoje bića mnogo razvijenija od ljudi.

U časopisu Moderna mehanika Tesla 1934 najavljuje : “Ubrzo ćemo razgovarati sa civilizacijama daleko ispred ljudske”, “Ono što Čovek naziva Bog, vise inteligencije zovu zakoni fizike.”Ali, taj susret, planiran da se dogodi još u prošlom veku, odložen je zbog nezrelosti čovečanstva, besmislenih ratova i teških zabluda: komunizma, nacizma, surovog kapitalizma, atomske i hidrogenske bombe…

Geniji koji su unapredili čovečanstvo su kroz celu istoriju ideje i naučna znanja primali od kosmičkih bića savršenijih od Čoveka i to samo u izmenjenim stanjima svesti, u snu ili u transu. Kao vesnik viših svetova s namerom da osvesti ljude poslat je Isus Hristos i nije shvaćen Ali, došao je čas prepoznavanja i suočavanja sa istinom. Danas je istorijsko vreme kada će vanzemaljske civilizacije koje su nas stvorile stupiti sa nama u svesni i otvoreni kontakt.

Kosmička Igra ili Bal Velikog Gospodara (Bal-Kan) počinje davno ovde u Podunavlju gde su Visoke kosmičke inteligencije prvi put na Zemlju spustili ljudsko seme. Antička Grčka, Evropska i Svetska civilizacija  vrhunac su razvoja naše Lepensko-Vinčanske kulture.

Gde će se odigrati taj “susret treće vrste”? Na Balkanu, kod nas. Ova knjiga Dragana Vujičića nas upozorava: Pripremimo se, to je vrlo uskoro!

Velimir Abramović

Dodatne informacije

Težina0.511 kg