НЛО над Балканом

599.00 RSD

Драган Вујичић
Писмо: Ћирилица
Број страна: 256
Повез: Брош
Формат: 22×22цм
Година издања: 2020
Бар код: 9788674462829

Категорија:
 

Опис

Увек сам веровао да Бог Творац Универзума и Закони Природе нису створили нас са оволико мана као врх еволуције и да постоје бића много развијенија од људи.

У часопису Модерна механика Тесла 1934 најављује : “Убрзо ћемо разговарати са цивилизацијама далеко испред људске”, “Оно што Човек назива Бог, висе интелигенције зову закони физике.”Али, тај сусрет, планиран да се догоди још у прошлом веку, одложен је због незрелости човечанства, бесмислених ратова и тешких заблуда: комунизма, нацизма, суровог капитализма, атомске и хидрогенске бомбе…

Генији који су унапредили човечанство су кроз целу историју идеје и научна знања примали од космичких бића савршенијих од Човека и то само у измењеним стањима свести, у сну или у трансу. Као весник виших светова с намером да освести људе послат је Исус Христос и није схваћен Али, дошао је час препознавања и суочавања са истином. Данас је историјско време када ће ванземаљске цивилизације које су нас створиле ступити са нама у свесни и отворени контакт.

Космичка Игра или Бал Великог Господара (Бал-Кан) почиње давно овде у Подунављу где су Високе космичке интелигенције први пут на Земљу спустили људско семе. Античка Грчка, Европска и Светска цивилизација  врхунац су развоја наше Лепенско-Винчанске културе.

Где ће се одиграти тај “сусрет треће врсте”? На Балкану, код нас. Ова књига Драгана Вујичића нас упозорава: Припремимо се, то је врло ускоро!

Велимир Абрамовић

Додатне информације

Тежина0.511 kg