Сервирај за победу

399.00 RSD

Новак Ђоковић
Писмо: Латиница
Број страна: 192
Повез: Брош
Формат: 13×20цм
Година издања: 2013
Бар код: 9788652113354

Категорија:
 

Опис

У књизи Сервирај за победу Ђоковић прича како је преживео бомбардовање Београда, како је одрастао у ратом разореној Србији и пробио се међу најбоље играче у свом спорту. Потом нам открива начин исхране који га је сасвим преобразио и узнео на сам врх. Како је наставио да унапређује своју исхрану, тако су му нестали здравствени проблеми и ослабио је, а боље здравље и ментална снага омогућили су му да оствари своја два сна из детињства: да освоји Вимблдон и постане најбољи тенисер на свету.

Ђоковић је сад направио план како да за само четрнаест дана трансформишете и тело и живот. Уз недељни јеловник, корисне савете за побољшање варења и изврсне рецепте који се лако припремају, лако ћете се ослободити вишка килограма и побољшати здравље. Ђоковић вам још даје и савете како да се ослободите стреса и које лаке вежбе да радите да бисте се покренули и разгибали, исте оне које и он ради пре сваког меча.

Не морате да будете спортска суперзвезда да бисте живели и осећали се боље. Уз Сервирај за победу само вас две недеље дели од вашег новог спремнијег, јачег, здравијег ја.

Додатне информације

Тежина0.186 kg